ONZE ALTIJD BETER GARANTIE:

Met onze Altijd Beter Garantie spannen we ons gezamenlijk in om jou beter, makkelijker of voordeliger te laten boeren. Onze specialist kijkt naar jouw unieke situatie en ambities. En helpt je bij het realiseren van jouw doelen. Altijd samen met jou. Better together. Beloofd.

  1. Het beste resultaat voor jouw bedrijf: altijd beter, makkelijker of voordeliger   
  2. Altijd een team van specialisten dat voor je klaar staat.  
  3. De concurrerende inkoopkracht van een coöperatie.  
  4. Altijd gratis* kennis en advies.  
  5. Jouw resultaat staat voorop.  
  6. Wij kijken verder dan voer.  
  7. Een zorgeloze samenwerking: afspraak = afspraak.  

Kortom, met Agrifirm boer je beter!

Altijd beter. Beloofd.

Met Agrifirm boer je beter, samen gaan we voor het beste resultaat. Dat laten onze klanten en de cijfers elke dag zien! Zo realiseren melkveehouders die van Agrifirm voeren een hoger vet- en eiwitpercentage in de melk dan het Nederlands gemiddelde. Maar Agrifirm is veel meer dan goede resultaten. We zijn een coöperatie met een zeer sterke inkooppositie en daar profiteren onze leden dagelijks van, een concurrerende inkoopkracht, gratis* kennis en advies en natuurlijk het jaarlijkse ledenvoordeel. 

En daar houdt het niet op. We maken duidelijke afspraken en kijken daarbij verder dan voer. Want ook voor de teelt van ruwvoer, de jongveeopfok of advies op het gebied van de bedrijfsvoering gaan we graag met jou aan de slag. Uiteraard in een duidelijke, professionele en vooral plezierige samenwerking. Altijd beter. Beloofd!

Agrifirmklanten
% vet
4,44%
% eiwit
3,61%
*Bron: jaarstatistieken CRV januari 2020 t/m december 2020

Alles gewoon goed bij Agrifirm

Een dikke 7,5. Dat krijgen we van onze melkveehouders.** ‘Klantvriendelijk en actief bedrijf. Speelt goed in op de markt, vol innovaties’, ‘alles onder 1 dak, van voer tot mest’ of ‘goede samenwerking met de adviseur wat resulteert in goede resultaten bij de koeien en het jongvee’. Dat zijn zomaar een aantal uitspraken van tevreden klanten. We kunnen het zelf niet mooier zeggen dan deze klant: ‘Bij Agrifirm is alles gewoon goed’. 

*Uitgezonderd betaalde adviesdiensten van Exlan Advies en specifieke cursussen.  

**Doorlopend klanttevredenheidsonderzoek 2019-2020