Dit is de 1inmelk denktank

Van nutritionist tot dierenarts, van rantsoenspecialist tot wetenschapper: wij halen de beste mensen van stal om voor jou aan de slag te gaan! Dat is onze 1inMelk denktank.

Welke denktank schakel jij in voor het beste resultaat?

Meer eiwit van eigen land. Beloofd.

Gratis ruwvoerteeltadvies ter waarde van €450

De denktank ruwvoer staat voor je klaar! Op basis van jouw specifieke omstandigheden brengen ze in kaart hoe je jouw ruwvoerteelt kunt optimaliseren. Zo zorgen we samen voor meer eiwit van jouw land. Beloofd. 

En dit levert het op: 

Meer vers gras, minder krachtvoer. Een halve kilo drogestof extra uit vers gras, levert al een besparing van 0,4 kilo op mengvoer. Goed voor jou en voor jouw koeien!

vraag direct aan

Beter mengen, gezonde koeien. Beloofd.

Gratis mengadvies ter waarde van €300

De denktank mengadvies staat voor je klaar! Met ons advies voor optimaal mengen is elke hap hetzelfde, krijg je een betere voeropname en ontstaat er meer rust in de stal. Beloofd.

En dit levert het op: 

Blije gezonde koeien! Verdien tot wel 240 euro extra saldo per koe per lactatie door meer ligtijd, meer rust in de stal en een hogere productie. Kortom: blije gezonde koeien!

vraag direct aan

Betere loop op de robot. Beloofd.

Gratis robot optimalisatie-advies ter waarde van €250

Meer bezoeken, een hoge productie per robot of minder ophaalkoeien? De robotdenktank staat voor je klaar. Samen realiseren we een optimaal en efficiënt gebruik van jouw melkrobot(s). Beloofd.

En dit levert het op: 

Meer kilogrammen melk per robot, minder ophaalkoeien en meer vrije tijd voor jou als ondernemer!

vraag direct aan

Betere transitie, gezonde dieren. Beloofd.

Gratis transitieadvies ter waarde van €350

Ons team transitie staat in de startblokken om je te helpen bij een betere droogstand en opstart van jouw koeien. Dat is belangrijk, want hoe beter de transitieperiode verloopt, hoe gezonder koe en kalf zijn. Beloofd.

En dit levert het op: 

Een goede vruchtbaarheid en optimale productie. Kortom, geen gedoe! 

vraag direct aan

Goed voorbereid de zomer in. Beloofd.

Gratis hittestress optimalisatie-advies ter waarde van €300

Praktische tips op het gebied van huisvesting, beweiding en voeropname. Onze denktank helpt je goed voorbereid de zomer in. Beloofd.

En dit levert het op: 

Verbeter de ruwvoeropname, voorkom productieverlies en pensverzuring. Goed voorbereid de zomer in!

vraag direct aan

Beter plan. Beter boeren. Beloofd.

Gratis analyse en adviesgesprek ter waarde van €450

Inzicht in jouw eigenschappen, je kwaliteiten en je valkuilen. Onze denktank staat voor je klaar en helpt je aan een beter plan om (nog) beter te boeren. Beloofd.

En dit levert het op: 

Inzicht in je persoonlijke drijfveren en de kansen op jouw bedrijf. In de juiste combinatie levert dat een helder verdienmodel en vooral veel arbeidsplezier!

vraag direct aan

Een beter BEX resultaat. Beloofd.

Gratis BEX advies ter waarde van €200

Onze denktank kijkt samen met jou hoe je optimaal om kunt gaan met de mestproductie (excretie) van jouw veestapel in relatie tot het rantsoen (ruwvoer en krachtvoer). Een beter BEX-resultaat kan veel voordelen opleveren waaronder minder kosten voor mestafzet of meer ruimte voor gebruik van dierlijke mest. Wij helpen je met concrete adviezen aan een beter BEX-resultaat. Beloofd.

En dit levert het op: 

Direct inzicht in mogelijkheden om jouw BEX-resultaat te verbeteren.

vraag direct aan

Meer melk uit biologisch ruwvoer. Beloofd.

Gratis biologisch rantsoenadvies ter waarde van €450

Haal het beste uit twee werelden bij elkaar op jouw bedrijf. Of het nu gaat om beweiden, kruiden en klavers  of inkuilen, we helpen je met meer melk uit biologisch ruwvoer. Beloofd!

En dit levert het op: 

Minder afhankelijk van externe aankoop. Maximaal gebruik van je eigen kringloop! 

vraag direct aan

De beste opvolgers. Beloofd.

Gratis jongvee-advies ter waarde van €300

Onze denktank jongvee staat voor je klaar. Samen met jou zorgen we voor de beste opvolgers. Met adviezen, tips en scans brengen zij jouw verbeterkansen in beeld. Beloofd.

En dit levert het op: 

Werken volgens de DairyStart® normen geeft een hogere BSK bij de vaarzen. Dit draagt bij aan lagere opfokkosten per kilogram melk en wellicht een lager vervangingspercentage. De beste opvolgers!

 

vraag direct aan

ALTIJD BETER. BELOOFD.

Met Agrifirm bereik jij een beter resultaat. Dat zeggen we niet zomaar, dat is iets wat onze klanten en de cijfers laten zien. En jij als melkveehouder kunt nu tijdelijk ook profiteren van onze actie om beter, makkelijker of voordeliger te boeren.